WEDSTRIJD Futsal Topsport Antwerpen - Krijnen Keukens Malle  4 - 6  (3-0)

DATUM 19-04-2013  21:15

DOELPUNTEN 7’ en 10’ El Haoual (1-0 en 2-0), 11’ Ajouaou (3-0), 26’ en 28’ Hakkens (3-1 en 3-2), 31’ en 35’ Ait Salah (3-3 en 3-4), 36’ Ajouaou (4-4), 37’ en 40’ Ait Salah (4-5 en 4-6).

VERSLAG FT Antwerpen liet op een onbegrijpelijke manier een 3-0 voorsprong uit handen glippen. FTA had die voorsprong in de eerste helft vrij simpel tot stand gebracht. Doelman Pagetta behoedde zijn Malle trouwens voor een nog grotere achterstand. Zo zweefde hij een spetter van Hitou uit de winkelhaak. Antwerpen slikte na de rust op een kwartier tijd zes doelpunten. Het kwam na de 3-4 nog slechts één keer tot scoren (4-4). Bij vijf van de zes bezoekende treffers werd doelman Morant in de steek gelaten door zijn defensie. Dat was zo schrijnend dat al minuten voor tijd een heel deel van de jonge supporters van FT Antwerpen misnoegd de zaal verlieten. Malle glunderde uiteraard. Hakkens en Ait Salah waren de koninginnenstukken van een merkwaardige ommekeer. Die werd trouwens afgedwongen zonder de geelgeschorste Nesen terwijl ook Didi ontbrak. Beide ploegen kunnen zich nu opmaken voor hun dubbele confrontatie in de halve finales van de play-offs. Vrijdag a.s. 26 april staat al in De Valk in Rijkevorsel de heenwedstrijd KK Malle – FT Antwerpen groot op de affiches. De return is pas voor 10 mei omdat tussendoor woensdag 1 mei de bekerfinale geprogrammeerd staat.